Szolgáltatási körök
Tel./fax: 06 1 477 2390
Telephely címe: 1089 Budapest, Vajda Péter u. 12. 70. sz. épület
E-mail:kurrens@kurrensprint.hu
Tekintse meg nyomdai oldalunkat.
Tekintse meg informatikai oldalunkat.
Tekintse meg nagykereskedelmi oldalunkat.

Köszöntöm a számítástechnikai területen!

2010 márciusától a cég tevékenységi kört bővített, így számítástechnikai szolgáltatásokat is nyújt, melynek vezetését én látom el.

A korábbi tanulmányaim is szorosan kötődtek az informatikához, 4 év munkahelyi tapasztalattal kellően széles körben sikerült ismereteket szereznem. Jelenleg a Szegedi Tudomány Egyetem hallgatója vagyok, programtervező informatikus szakon.

Az informatika világa rohamosan fejlődik, új technológiákkal, új eszközökkel, új fogalmakkal találkozhatunk akár munkahelyi, akár otthoni számítógép használatról van szó. Meglehetősen sok területet foglal magába, melyek önállóan is komoly szakértelmet igényelnek. Értem ezalatt a személyi számítógépek felépítését, szervízelését, a számítógépeken futó szoftverek szerkezetét, működését. A szoftverek elkészítése is egyedi gondlkodásmódot, kreativitást és probléma megoldó képességet kíván. Az internet világa pedig mindezeket még tovább bonyolítja ( weboldalak, e-mail, adatbiztonság, ... ).

Szakmai tapasztalatom, ismereteim folyamatos bővítése mellett célom, hogy elősegítsem kis- és középvállalatok illetve magánszemélyek boldogulását ebben az összetett "világban", és hosszútávú együttműködés keretében közös sikereket érjünk el!

Fényes Tamás

Kurrens Print Kft. 2010 -- Minden jog fenntartva!